Bekijk hier voor welke shoots je mij kan boeken

Zoek je iets anders? Laat het mij weten.

Huwelijksfotografie

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Het is natuurlijk belangrijk om de bruiloft zo goed mogelijk vast te leggen, op een manier die bij jullie past. Ik denk als fotograaf graag met jullie mee om het mooiste resultaat te krijgen.

Jullie kunnen mij voor heel de dag boeken om foto’s te maken, of slechts een bepaald deel van de dag. Ikzelf vind het leuk om zo veel mogelijk momenten mee te pakken, zoals het aankleden en opmaken voor de dag, maar ook op de feestavond beweeg ik me moeiteloos tussen de gasten door.

Laten we eerst eens kennismaken, dan vertel ik wat de mogelijkheden zijn en dan hoor ik graag wat jullie willen. Bekijk mijn bruiloft portfolio.

Portretfotografie

Portretfotografie vind ik fascinerend. Ik maak de portretten het liefst zo natuurlijk mogelijk, maar wel in de beste versie van jou. Een mooie portretfoto van jezelf is altijd fijn om te hebben. Of je nu een casual foto nodig hebt om jouw social media op te leuken, of een meer professionele foto voor je LinkedIn profiel, ik zorg voor de juiste uitstraling. Portretten kunnen gemaakt worden op een locatie naar keuze, buiten, bij je thuis of bij mij in de studio. Voor een goede shoot bij je thuis kan ik eventueel mijn portable studio setting meebrengen. Bekijk mijn portret portfolio.

concert fotografie

Event fotografie

Heb je een event of optreden waar je graag mooie plaatjes van wilt hebben? De energie die vrij kan komen bij een optreden of concert leg ik graag zo goed mogelijk voor je vast. Het onvoorspelbare licht en de spontaniteit bij een concert zorgen voor bijzondere beelden. Ook voor corporate events kun je me boeken. Hier kan ik serieuze gelegenheden op de juiste manier fotograferen, maar ook juist de gezelligheid onder medewerkers vangen via mijn lens. Bekijk mijn event portfolio.

Gezinsshoot / Love shoot

Mooie foto’s van het gezin of van jullie als stel vormen een waardevolle herinnering. Misschien hebben jullie een speciale plek in gedachten voor de shoot. Natuurlijk denk ik ook graag mee over de perfecte locatie voor een mooie gezins– of loveshoot. Of dit nu bij jullie thuis is, in een park met zonnig weer of buiten in de regen, met de kinderen die in de plassen stampen. Ik zal alles vastleggen op een manier die aanspreekt en bij jullie past.
Bekijk mijn familie portretten portfolio.

 

New Born

Wil je je kindje vastleggen om jaren later nog van dit bijzondere moment te kunnen genieten? Laten we dan snel een shoot inplannen, want de tijd gaat zo snel! Een echte newborn shoot is natuurlijk het best te realiseren kort na de geboorte. Je kindje slaapt nog lekker veel en zal er wellicht weinig van merken. Jij weet wat het beste tijdstip van de dag is om je kindje het beste te fotograferen. 

Het is belangrijk dat het vooral leuk en ontspannen is. Ook bij dit soort shoots heb ik voorkeur voor natuurlijke ongedwongen foto’s. Ik vind een iefdevol plaatje waar de tederheid vanaf spat het mooiste om te maken. Vind jij dat ook? Dan plan ik graag iets in. Wees er wel ruim op tijd bij, in verband met mijn beschikbaarheid.
Bekijk mijn new born portfolio.

 

Rouwfotografie

Gecondoleerd, je bent een dierbare verloren. Dit moment wil je wellicht vastleggen om later terug te kunnen grijpen naar een van die laatste tastbare momenten. Ik kom graag eerst een keer langs om kennis te maken en de wensen te bespreken. Je hoeft mij dan tijdens het afscheid niets meer te vertellen, want ik stel me graag discreet op. Ik probeer de momenten te pakken die jij wenst, waarna je ze later in de online Gallery uitkiest. Jij bepaalt uiteraard wat en wieer in beeld mag komen. 

Give me your energy then I will capture it

BOEK EEN FOTOSHOOT

The best image is the one you look at more then once!

Fotograferen is jaren geleden hobbymatig begonnen omdat ik mijn twee meiden wilde vastleggen op een mooie manier, zodat ik de tijd even stil kon zetten en hiernaartoe terug kon reizen in gedachte bij het zien van die momentopnames. Klik hier voor meer over mij...