Blog

BEKIJK MIJN BLOGS

Blogs van mij.

Hoi Ricardo hier!

In het kort zal ik mijzelf nog even voorstellen voor als je de rest nog niet hebt gelezen.

Ik ben een fotograaf uit Zoetermeer met mijn oorsprong uit Den Haag. Fotografie is echt een passie, vandaar kan je me boeken voor alle soorten fotoshoots, zoals familie portretten, huwelijksfotografie, newborn shoots, maar ook shoots voor social media profielfoto’s.

Wil je meer over mij lezen klik dan op: Over mij!

Om meer inzicht te geven over mijzelf en mijn werkwijze zal ik proberen een blog bij te houden, waarbij ik vertel over enkele shoots en ervaringen die ik heb opgedaan.

Hiermee hoop ik, als je zoekt naar een fotograaf, je een beetje mee te nemen in het creatieve deel van mijn fotografie wereld.

Ik doe als fotograaf ook veel vrij werk, dat wil zeggen fotografie zonder opdracht. Dit zijn bijvoorbeeld landschapsfoto’s, straatfotografie of lekkere moody portret foto’s. Fotografie wat mij boeit en waar ik zin in heb op dat moment. Dit soort fotografie doe ik echter alleen wanneer de tijd het toelaat, want de fotografie opdrachten staan vaak op de voorgrond.

Ik heb het erg druk in de doorgaande werkweek, maar heb nu in de laatste vakantieweek van augustus toch wat tijd gevonden. Het regent toch en we hebben de max uit het zomerweer al gehaald.

Ik heb weer geweldige shoots gehad, maar helaas kan ik niet alles delen, toch hoop ik met mij fotografieportfolio en mijn blogs meer te informeren over mijn ervaringen en belevingen.

Dus ik heb mijn computer erbij gepakt en zit lekker wat te schrijven op mijn kantoor in Zoetermeer.

Een blog schrijven ligt een beetje buiten mijn comfort zone, want ik ben iemand die liever de connectie face to face aangaat, ook zegt een foto vaak veel meer, dan woorden kunnen beschrijven, dus mocht u vragen of opmerkingen hebben voor mij? Ik sta altijd open voor opbouwende kritiek.

Wellicht tot snel!

Gr Ricardo