Over mij

Ricardo van Diggelen

Familie en huwelijks fotograaf uit den haag en omstreken. Ik zorg ervoor dat ik al je momenten vang in mijn camera!

Hi ik ben Ricardo van Diggelen een fotograaf uit Den Haag. Met mijn vrouw en twee dochters woon ik nu in Zoetermeer. Fotografie is een echte passie waar ik me de hele dag mee kan bezig houden. Foto’s zijn een krachtige manier om later in gedachten terug te kunnen gaan naar die momenten.

Emotie vangen in een ongedwongen setting is het mooiste om te doen.

Ik zet mijn creatieve uitlaatklep graag in om voor anderen hun mooiste en ontroerendste momenten op een unieke manier vast te leggen. Authenticiteit en oprechte emotie vind ik hierbij het belangrijkste. Dit is dan ook terug te zien in al mijn werk, zowel bij huwelijks of familie fotografie.

Jezelf zijn en bij jezelf blijven. Ook dat zie je terug in mijn foto’s!

Als herinneringen gevangen zijn in een foto, dan kan dat elke keer weer andere emoties oproepen. Dat maakt mijn werk interessant. Ik maak graag een connectie met de mensen die ik vastleg en ben nieuwsgierig naar de persoon op de foto. Ik leg als Fotograaf graag alles vast, maar portretten zoals, familie en huwelijks fotografie vind ik het leukste om te doen

Ik ben te boeken als huwelijks fotograaf, familie fotograaf en zwangerschaps fotograaf, maar ik doe nog veel meer soorten shoots. Wil je meer voorbeelden zien van mijn werk kijk dan even hier in een kleine greep uit: Mijn portfolio of mijn instagram

Wellicht tot snel!

Groeten,

Ik ben beschikbaar voor de volgende soorten shoots:

Love shoots

Newborn shoots

Bruiloft shoots

Zakelijke shoots

Evenementen

Portfolio shoots

Rouw shoots